Кожен готель мережі Aman натхненний ландшафтом та культурою країни, де знаходиться. Через це простежується увага до деталей, що є основою бездоганного, стриманого обслуговування.

Aman Venice 5*

(Італія, Венеція)

Розташований у Палаццо Пападополі, одному з восьми монументальних палаццо міста на Гранд-каналі, готель Aman Venice втілює в собі все те розкішне та чуттєве, що є у Венеції. Твори мистецтва в стилі рококо компенсуються сучасною стриманістю інтер’єрів Жана-Мішеля Гаті, а приватні сади — рідкість у цьому плавучому місті — поступаються місцем розкішним обіднім залам та просторим люксам.

Розташований всього за кілька хвилин ходьби від площі Сан-Марко готель Aman Venice пропонує ідеальне місце для знайомства з цим романтичним містом та відкриття прихованих перлин міста, пливучи на традиційній гондолі.

Вартість номерів від EUR 1300 на добу.

Amanruya 5*

(Турція, Бодрум)

Бірюзові води Егейського моря омивають приватний гальковий пляж готелю Amanruya, а повітря наповнене ароматами давніх соснових лісів. Розташований серед оливкових гаїв і кипарисів на безтурботному північному узбережжі півострова Бодрум, цей курорт являє собою відокремлене місце, що пропонує достаток простору і усамітнення в гостьових павільйонах з приватними басейнами.

Вартість номерів від EUR 2800 на добу.

Amanzoe 5*

(Греція, Пелопоннес)

Обрамлений пляжами Пелопоннес, усіяний руїнами, що охороняються ЮНЕСКО, протягом тисячоліть був серцем грецької культури. Розташований на східному узбережжі Пелопоннесу недалеко від Порто-Хелі, Amanzoe є сучасним Акрополь, з якого відкривається 360-градусний огляд на оливкові гаї та Егейське море. Кабани, павільйони та вілли пропонують приватні басейни з чудовим краєвидом та ароматними садами, а на пляжі чекають швидкісні катери, щоб промчатися між прилеглими островами.

Вартість номерів від EUR 3500 на добу.

Відправити запит
Заявка
  • Вибраний тур: Готелі Aman Resorts у Європі
Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
Відправити
Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами