• All offers Що робити у Куршевелі, крім катання? Пропозиції від кращих готелів. Відправити запит
  • У той час як чарівні засніжені вершини Куршевеля з нетерпінням чекають ще одного захоплюючого лижного сезону, дозвольте поділитися з Вами активностями, якими ще можна зайнятися у Куршевелі.

     

    Пікнік на схилах у Les Airelles Hotel 5*

    Пориньте в момент кулінарної насолоди серед вражаючих гірських пейзажів. Les Airelles Courchevel запрошує Вас на пікнік на схилі гори, де їхній шеф-кухар підносить трапезу на свіжому повітрі до рангу мистецтва. Кожен шматочок у Вашому ретельно продуманому кошику для пікніка – це симфонія смаків та вишуканості. Насолоджуйтесь простими моментами в екзотичній обстановці, прославляючи альпійський спосіб життя.

     

    Пригода на повітряній кулі в Hôtel Barrière Les Neiges 5*

    Дайте волю своєму духу пригод і підніміть свій зимовий відпочинок на нові висоти з Hôtel Barrière Les Neiges Courchevel. Залишіть твердий грунт позаду, піднімаючись у небо під час сенсаційного польоту на повітряній кулі.

     

    Катання на собачих упряжках у Six Senses Residences 5*

    Вирушайте в захоплюючу подорож на собачих упряжках чарівним лісом Куршевеля разом з Six Senses Residences. Влаштувавшись під затишною ковдрою в санях, Ви перенесетеся в світ, де єдиними звуками є шепіт снігу і нетерплячі лапи Ваших хаскі-компаньйонів. Під керівництвом професійного каюру цей досвід обіцяє пригоди та безтурботність. Ви навіть можете взяти кермо правління і керувати зграєю хаски самостійно, по-справжньому ставши єдиним цілим із зимовою дикою природою.

    Відправити запит
    Заявка
    • Що робити у Куршевелі, крім катання? Пропозиції від кращих готелів.
    Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
    Відправити
    Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
    Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами