Літні мовні школи-табори в Англії, Австрії, Німеччині, Швейцарії та Франції, які ми ретельно з року в рік відбираємо:

ALPADIA

Alpadia Summer Camps ― мережа мовних літніх таборів у Великій Британії, Німеччині, Франції, Швейцарії, які надають курси французької, німецької та англійської мов для дітей та підлітків. Завдяки оптимальному балансу між навчанням та розвагами курси Alpadia залучають величезну кількість студентів з усього світу.

Вік учнів: 8 – 17 років.

ActiLingua Summer School

Мовна школа Actilingua Academy вважається найкращим центром підготовки з німецької мови в Австрії. Тут навчаються студенти різного віку, пропонуються курси різних напрямків. Для школярів та студентів фахівці школи розробили цікаві канікулярні програми на базі партнерської приватної школи.

Престижна приватна школа була заснована імператрицею Марією-Терезою. Школа розташована в дуже зручному місці – центрі Відня поблизу відомих пам’яток столиці, до яких можна легко дістатися пішки або громадським транспортом.

Вік учнів: 12 – 18 років.

Institut Monte Rosa

Institut Monte Rosa ― це швейцарська школа, одна з найкращих шкіл світу у сфері бізнес-освіти. Незважаючи на такий авторитетний статус, ця школа спромоглася зберегти сімейну атмосферу, що так важливо, особливо для найменших дітей. Школа розташована в місті Монтре, прямо на березі Женевського озера, у своєму чудовому особняку. Всі гості школи і влітку, і взимку можуть насолоджуватися першокласними видами виняткової швейцарської природи із вікон класів та резиденцій.

Вік учнів: 8 – 19 років.

Les Elfes

Les Elfes – це мовна школа, розташована в тихому курортному містечку Верб’є, з усіх боків оточеному гірськими вершинами та безмежними зеленими полями.

Заснована в 1987 році, з того часу Les Elfes здобула відмінну репутацію на ринку мовних курсів, а також захоплюючих таборів для дітей.

Розташовуючись у такій винятковій місцевості, табір Les Elfes може запропонувати такий самий винятковий набір спортивних програм та дозвілля для своїх гостей. У цьому таборі діти можуть грати в командні види спорту, вирушити в похід, сплавитися річкою, зайнятися міні-гольфом, вирушити на гірськолижний курорт – і це далеко не повний список!

Відправити запит
Заявка
  • Вибраний тур: Літні мовні школи-табори Європи
Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
Відправити
Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами