• All offers Найкращі готелі Кіпру Відправити запит
  • Вже наприкінці травня Кіпр залишають прохолодні вітри, і настає спекотна погода. Температура повітря на Кіпрі на початку літа не опускається нижче +30 градусів навіть у найхолоднішому районі Пафосі. Опівдні стовпчик термометра може показати +33. Найспекотніша погода на Кіпрі відзначається в південно-східних краях – у Ларанаку і Айя-Напі.

    Погода в Лімасолі та Пафосі не дозволяє воді прогрітися до стану «бульйону», але, тим не менш, купатися можна сміливо — до кінця червня море набуває температури в +24 градуси. Південно-східний берег тепліше – там може бути +26 градусів.

    До речі, дощ на Кіпрі в червні — явище надзвичайно рідкісне, але якщо вам і вдасться його застати, парасолька не стане в нагоді — надто короткочасними будуть опади.

    А поки повітря та вода прогріваються, саме час замовити номер в одному з найкращих готелів Кіпру:

    Anassa 5*

    Leading hotels of the world
    Anassa – це обслуговування найвищого рівня, усамітнення та автентичність. Територія оформлена в стилі традиційного кіпрського села — сади, білі стіни, черепиця на дахах, дерев’яні двері та віконниці.

    Вартість номерів у червні — від EUR 589 на добу.

    Four Seasons 5*

    Готель світового класу Four Seasons, який належить і управляється незалежною групою компаній, розташований на піщаному березі на схід від Лімасола на півдорозі між аеропортами міст Ларнакі та Пафос поблизу міста. Цей 5-зірковий готель є унікальним поєднанням розкішної обстановки і бездоганного сервісу.

    Вартість номерів у червні — від EUR 368 на добу.

    Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa 5*

    Marriott® International 

    Фешенебельний курортний комплекс, що розкинувся серед 85 000 м2 мальовничих садів, біля чудового піщаного пляжу та блакитного Середземного моря.

    Вартість номерів у червні — від EUR 342 на добу.

    Amathus Beach 5*

     

    Leading hotels of the world
    Будучи повноправним учасником мережі «Ведучі готелі світу», розкішний дизайн-готель пропонує сучасні зручності, широкий ряд послуг найвищої якості, а також володіє одним із найкращих спа у світі та прекрасними умовами проживання.

    Вартість номерів у червні — від EUR 328 на добу.

    Columbia Beach Resort 5*

    Small Luxury hotels of the world

    Прекрасний відокремлений пляж, на якому розташувався готель, прихований між двома мальовничими кручами на південному узбережжі Кіпру. Вдале розташування та чудовий середземноморський клімат зроблять відпочинок тут незабутнім.

    Вартість номерів у червні — від EUR 309 на добу.

    Elysium 5*

    П’ятизірковий готель Elysium, розташований на березі моря в історичному центрі стародавнього кіпрського міста Пафос.
    Назва готелю було обрано невипадково — в давньогрецькій міфології слово Елізіум (чи Елізій) означало «райське місце краю землі, де живуть легко, у блаженстві безсмертні герої».

    Вартість номерів у червні від EUR 259 на добу.

    Almyra 5*

    Ідеально підходить для сімейного відпочинку готель, розташований у місті Пафос на березі Середземного моря. Біля готелю зелений, потопаюча у квітах територія площею 3 гектари.

    Вартість номерів у червні від EUR 235 на добу.

    Відправити запит
    Заявка
    • Вибраний тур: Найкращі готелі Кіпру
    Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
    Відправити
    Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
    Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами