Royal Palm Beachcomber Luxury
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Beachcomber Hotels, Resorts & Villas | Leading Spas of the World® | The Leading Hotels of the World®

На березі блакитного Індійського океану біля прекрасного білого пляжу серед пишної тропічної зелені розташувався фешенебельний Royal Palm, що гармонійно поєднав сучасний комфорт та багаті історичні традиції острова Маврикій.

Royal Palm забезпечує всі умови для безтурботного відпочинку в атмосфері спокою та вишуканого комфорту серед красивої природи острова Маврикій.

Розташування

Готель Royal Palm розташований на північно-західному узбережжі острова Маврикій, що входить до архіпелагу Маскаренські острови, в туристичному районі Grand Bay, за 25 км від столиці — міста Порт-Луї, за 75 км км від аеропорту.

Умови купання / пляж

Готель розташований біля піщаного пляжу.

Ресторани та бари

В елегантному ресторані La Goélette з чудовим видом на затоку пропонуються делікатеси місцевої та інтернаціональної кухонь, також тут відкритий затишний банкетний зал в англійському стилі La Table du Capitaine.

З двох відкритих кам’яних терас ресторану Le Bar Plage  відкривається чудовий краєвид на лагуну, тут під екзотичними деревами ― терміналіями, подаються вишукані страви європейської та мавританської кухонь.

У невеликому затишному ресторані Natureaty представлено СПА-меню, що включає страви високої кухні з оригінальними акцентами Азії та острова Крит.

 

СПА / Центр здоров’я

Спа-центр Spa Clarins це справжній оазис краси та здоров’я: басейн з терасою для прийняття сонячних ванн, сауна, турецька лазня, кабінет бальнеотерапії, тренажерний зал з окремими приміщеннями для кардіо-, фітнес-, пілатес-, кінезис-тренувань, павільйон для занять йогою, 2 салони краси, зони відпочинку, а також 8 масажних кабін, де представлений широкий спектр послуг по догляду за здоров’ям та зовнішністю, заснованих на східних та західних методиках та з використанням натуральних продуктів, включаючи косметику знаменитої лінії Clarins. Нове приміщення спа-центру оточене водоймами, що привносить елегантність у навколишнє тропічне становище. Вранці пропонуються заняття йогою та медитацією, можна замовити індивідуальні заняття.

Спорт та дозвілля

На території готелю Royal Palm знаходяться: відкритий басейн, 3 тенісні корти, що освітлюються, майданчик для сквошу, центр водних видів спорту (віндсерфінг, водні лижі, каное, вітрильний спорт, плавання з трубкою , прогулянки на човні зі скляним дном), пропонується boccia, морські прогулянки, також проходять музичні та шоу-програми.

Умови для дітей

Міні-клуб, розташований у прохолодній тіні тропічного саду, нагадує приватну резиденцію. Все в міні-клубі покликане для того, щоб задовольнити потреби та виправдати очікування юних поціновувачів розкоші віком від 3 до 12 років.

Дитячий клуб складається з трьох зон, призначених для різних вікових груп. Праворуч від входу знаходиться кімната для найменших гостей, ліворуч – ігрова зона для старших дітей. Обидві кімнати мають спільний ігровий майданчик, де кожна дитина знайде розвагу до душі та зможе грати у повній безпеці.

Велика увага приділяється активному відпочинку, будь то катання на човні з прозорим дном або пошуки скарбів. Старші діти можуть займатися воднолижним спортом в абсолютно безпечній лагуні. Діти зможуть також грати в саду міні-клубу: ховатися в потайній хатині, кататися на гойдалках або зводити замки з піску.

Іншою візитною карткою міні-клубу є неглибокий басейн для дітей. Діти, що граються в басейні, перебувають під пильним наглядом кваліфікованого персоналу. Для максимального комфорту маленьких поціновувачів якісного відпочинку біля басейну розставлені дитячі парасольки.

Діти будуть у захваті від вечірніх переглядів фільмів у саду ― у відкритому кінотеатрі на свіжому повітрі.

Готель Royal Palm ― це королівство для дітей, а міні-клуб готелю ― його фортеця.

Крім того, в ресторанах пропонується дитяче меню, можливі послуги няні (за запитом).

Розміщення

У готелі 84 комфортабельних номера різних категорій. У кожному номері: кондиціонер, супутникове телебачення, прямий телефон, DVD-плеєр, сейф, міні-бар, у ванній кімнаті – ванна, душ, фен.

  • Junior Suite: 55 м2+ 8 м2 тераса. Розташований на 1 і 2 поверхах, складається зі спальні, вітальні, гардеробної, ванної кімнати, мебльованої тераси. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина.
  • Tropical Suite: 70 м2 + 15 м2 тераса. Розташований на 2 поверсі, складається зі спальні, вітальні, гардеробної, ванної кімнати, мебльованої тераси. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина.
  • Palm Suite: 85 м2 + 21 м2 тераса. Розташований на 1 поверсі, складається зі спальні, вітальні, гардеробної, ванної кімнати, мебльованої тераси. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина.
  • Garden Suite: 115 м2+ 25 м2 тераса. Розташований на 1 поверсі, складається з 2 спалень з ванними кімнатами, вітальні, гардеробної, ванної кімнати, мебльованої тераси. Максимальне розміщення ― 2 дорослих + 2 дитини.
  • Penthouse Suite: 122 м2 + 74 м2 тераса. Розташований на 2 поверсі, складається зі спальні, вітальні, вбиральні, ванної кімнати, гостьової туалетної кімнати, тераси з обідньою зоною та зоною відпочинку. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина.
  • Presidential Suite: 178 м2 + 86 м2 тераса. Розташований на 2 поверсі, складається з 2 спалень з ванними кімнатами, вітальнею, 2-х вбиралень, ванною гостьовою туалетною кімнатою, тераси з обідньою зоною та зоною відпочинку. Максимальне розміщення ― 2 дорослих + 2 дитини.
Відправити запит
Заявка
  • Вибраний готель: Royal Palm Beachcomber Luxury
Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
Відправити
Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами