Back to all offers
Shandrani Resort & Spa Готель
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Відправити запит
Shandrani Resort & Spa
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Beachcomber Hotels, Resorts & Villas

Комфортабельний Shandrani Resort & Spa, виконаний у традиційному маврикійському стилі, розмістився серед пишної тропічної рослинності мальовничого півострова, облямованого трьома білими пляжами на будь-який смак.

Shandrani Resort & Spa забезпечує найсучасніший комфорт та різноманітність послуг в оточенні дивовижної тропічної природи Маврикія.

Розташування

Готель Shandrani Resort & Spa розташований на південно-східному узбережжі острова Маврикій, і займає цілий півострів, за 40 км від столиці острова ― міста Порт-Луї та за 6 км від міжнародного аеропорту в Plaisance.

Умови купання / пляж

Shandrani Resort & Spa має три піщані пляжі на будь-який смак: просторий пляж біля лагуни, дикий пляж і пляж в затоці Blue Bay з морським заповідником, що чудово підходить для підводного плавання.

Ресторани та бари

У головному ресторані готелю — Grand Port — пропоновані страви різних куточків світу, включаючи екзотичні страви маврикійської, індійської, китайської та креольської кухонь.

У ресторані та барі Sirius, з видом на лагуну, подаються делікатеси міжнародної кухні та широкий асортимент напоїв.

Вишуканий ресторан Porto Vecchio спеціалізується на стравах середземноморської кухні.

У затишному ресторані Le Boucanier готуються чудові страви з морепродуктів.

Ресторан Teak Elephant поряд з гольф-полем пропонує страви тайської кухні.

 

Спа / Центр здоров’я

Готель має унікальний оздоровчий СПА-центр, який складається з двох зон: La Source Spa, розташований поряд з основною зоною готелю і пропонує затишну, вишукану атмосферу у східному стилі; та La Source Wellness, де панує атмосфера, натхненна красою тропічного Маврикія. СПА-центр має сауну, турецьку лазню, кабінет гідротерапії, салон краси та перукарню, басейн і сад для відпочинку, 20 кабінетів, де гостям пропонується широкий вибір різних видів масажу, заснованих на східних і західних традиціях, а також різноманітних процедур і програм з використанням натуральних продуктів та косметики Clarins.

Спорт та дозвілля

На території Shandrani Resort & Spa знаходяться: просторий басейн, 6 освітлюваних тенісних кортів, гольф-поле на 9 лунок, школи кайтсерфінгу та вітрильного спорту для дорослих та дітей, також пропонується великий вибір водних видів спорту (віндсерфінг, водні лижі, вітрильний спорт, байдарки, водний велосипед), пропонуються морські прогулянки на човні зі скляним дном, катамарані та власним катером готелю ― La Shandrani, рибалка, пляжний волейбол, boccia ball, гірський велосипед, заняття аеробікою та аква-аеробікою, настільний теніс, різні розважальні та екскурсійні програми, включаючи програми еко-туризму, влаштовуються тематичні, фольклорні та шоу-вечори.

Дайвінг-центр від PADI пропонує заняття для початківців та дайвінг для постійних дайверів. Усі заходи, які пропонуються на човновій станції, в яхт-клубі та дайвінг-центрі проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів.

Умови для дітей

Для маленьких гостей у готелі працює дитячий клуб Shandrani (для дітей від 3 до 12 років), де запропоновано великий вибір розважальних, спортивних та пізнавальних програм. Великий внутрішній простір поділено на невеликі зони за інтересами. Спів, танці, малювання та створення колажів – ось тільки деякі з різних заходів, які пропонують дітям, які відвідують клуб. Дитячий клуб Shandrani, обгороджений з метою безпеки та приватності, має свій власний сад із гойдалками та дитячим спортивним майданчиком. Можливі послуги няні (за запитом).

Розміщення

У готелі 327 комфортабельних номерів різних категорій. У кожному номері: кондиціонер, супутникове телебачення, телефон, сейф, міні-бар, Wi-fi (крім Superior Rooms), фен.

  • Superior Room: 50 м2. Оформлений в нейтральних тонах з додаванням сірого та червоного, складається зі спальні, зони вітальні, ванної кімнати з ванною, душем і окремою туалетною кімнатою, мебльованої тераси з видом на океан. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина (до 17 років).
  • Superior Room Beach Front: 50 м2. Розташований поряд з пляжем, оформлений у нейтральних тонах з додаванням сірих та червоних відтінків, складається зі спальні, зони вітальні, ванної кімнати з ванною, душем та окремою туалетною кімнатою, мебльованої тераси з видом на океан. Максимальне розміщення – 2 дорослих + 1 дитина (до 17 років).
  • Deluxe Room: 60 м2. Складається зі спальні з вітальнею, гардеробною, ванної кімнати з ванною, душем і окремою туалетною кімнатою, мебльованого балкону з видом на океан. Максимальне розміщення ― 2 дорослих + 2 дитини (до 17 років) або 3 дорослих.
  • Family Apartment: 75 м2. Складається з 2 спалень (одна з двоспальноим ліжком та вітальнею, інша – з двома односпальними ліжками), 2 ванних кімнат (одна – з ванною і душем, інша з душем), вбиральні, мебльованої тераси з видом на океан. Максимальне розміщення ― 2 дорослих + 3 дитини (до 17 років).
  • Senior Suite: 110 м2. Складається зі спальні, вітальні, ванної кімнати з душем на відкритому повітрі, тераси з виходом на пляж. Додатково у номері ― DVD-програвач. Максимальне розміщення – 2 дорослих.
  • Family Suite: 127 м2. Двохуровневий номер, складається з просторої вітальні, 2 спалень (одна ― для дітей), 2 ванних кімнат, тераси, саду з ігровим майданчиком. Максимальне розміщення ― 2 дорослих + 3 дитини (до 17 років).
Відправити запит
Заявка
  • Вибраний готель: Shandrani Resort & Spa
Поля, відмічені *, обов'язкові для заповнення
Відправити
Будь-який елемент подорожі можна змінити або доповнити на консультації з експертом з індивідуальних подорожей.
Бажаєте індивідуальну подорож на основі лише ваших побажань? Зв'яжіться з нами